16:35 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Ελληνική νότα στο στιλ της 22χρονης ποιήτριας Αμάντα Γκόρμαν που ξεχώρισε με την παρουσία της στη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Η νεαρή ποιήτρια που απήγγειλε στίχους στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, ήταν μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν. 

Η 22χρονη Αμάντα Γκόρμαν εντυπωσίασε το κοινό, με το ποίημα που απήγγειλε, καλώντας σε ενότητα και κάνοντας μνεία στην αιματηρή εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. 

Την ίδια στιγμή, ξεχώρισαν και οι στιλιστικές της επιλογές, με τα σκουλαρίκια μάλιστα που φόρεσε να είναι Έλληνα σχεδιαστή

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Νίκος Κούλης έσπευσε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη νεαρή ποιήτρια, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως τα σκουλαρίκια που φορούσε η Αμάντα Γκόρμαν στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν ήταν δώρο της Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Ολόκληρος ο κόσμος είναι μάρτυρας αυτής της ιστορικής στιγμής στην Αμερική. Το να παρακολουθεί κανείς την Αμάντα Γκόρμαν να ανεβαίνει στη σκηνή στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν υπογραμμίζει τη δύναμη της νεότητας, της ελπίδας, της αφοσίωσης, της χάρης και της ενότητας» έγραψε ο Νίκος Κούλης στο Instagram.

Και συνέχισε: «Νιώθω δέος που ως ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Ελλάδα, η δουλειά είναι με κάποιο τρόπο παρούσα σε αυτή την εξαιρετικά συμβολική και μεγαλοπρεπής περίσταση».

«Είμαι ευγνώμων που η Όπρα επέλεξε τη συλλογή με τα κοσμήματά μας ως δώρο σε αυτήν την εξαιρετική γυναίκα, τη νεότερη ποιήτρια που εμφανίστηκε σε ορκωμοσία Προέδρου στις ΗΠΑ. Η παρουσία της, τα λόγια της, το πνεύμα της, η φωνή της συλλαμβάνουν μια εξαιρετική υπερηφάνεια και πυροδοτούν μία αφύπνιση» τόνισε ο ίδιος. 

 

Tags:
Ελλάδα, σχεδιαστής, σκουλαρίκια, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, ορκωμοσία, ορκωμοσία Μπάιντεν, Τζο Μπάιντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK