06:54 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 04
Βρείτε μας

Άρθρο, αφιερωμένο στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό εμβολιασμού αφιερώνει το γερμανικό Der Spiegel.

Το γερμανικό Der Spiegel σχολιάζει την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πιστοποιητικό εμβολιασμού κάνοντας λόγος για δυνατότητα των εμβολιασμένων «να κάνουν και πάλι κάτι που εμπλουτίζει τη ζωή τους». 

«Οι ελευθερίες όσων εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού κακώς χαρακτηρίστηκαν προνόμια», γράφει το γερμανικό περιοδικό, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Προνόμια εμβολιασμού. Ο ίδιος ο όρος αποτελεί αθέμιτη περιχαράκωση. Στην πραγματικότητα, το ζητούμενο είναι μόνο η επιστροφή των αυτονόητων ελευθεριών, στον βαθμό που τα εμβόλια όχι μόνο αποτρέπουν τις ασθένειες, αλλά και την μετάδοση του ιού. Σύντομα θα γνωρίζουμε. Και μετά τι θα γίνει;» αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο συντάκτης του άρθρου εκφράζει την αδυναμία του να κατανοήσει γιατί κάποιος να αντιτίθεται στο πιστοποιητικό, ειδικά οι ηλικιωμένοι, «των οποίων ο χρόνος να απολαύσουν τη ζωή είναι στατιστικά λιγότερος από τον δικό μου, θα ήμουν καθαρά και ξάστερα χαρούμενος για αυτούς, αν θα μπορούν να επισκέπτονται ξέγνοιαστα καφετέριες, εστιατόρια ή θέατρα».

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, εμβόλιο, Γερμανία, εμβολιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK