12:19 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας, ο «πόλεμος» του Προέδρου Βούτσιτς κατά του οργανωμένου εγκλήματος τον έθεσε στο στόχαστρο.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς κινδύνευσε να δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια τελετής αποκαλύψεως μνημείου για τον ιδρυτή της χώρας Στεφάν Νεμάντζα στις 27 Ιανουαρίου, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας Μπογκντάν Πούζιτς.

«Πάνω από 859 αστυνομικοί της ειδικής ομάδας βρέθηκαν σε συναγερμό κατά την αποκάλυψη του μνημείου του Στεφάν Νεμάντζα από τη στιγμή που ελήφθησαν πληροφορίες ότι είχε προετοιμαστεί απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου» δήλωσε ο Πούζιτς στο «Pink TV».

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούλιν δήλωσε νωρίτερα ότι αξιωματικοί είχαν κατασχέσει ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή από εγκληματική ομάδα που σκόπευε να το χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει τον Πρόεδρο.

Ο Βούλιν πρόσθεσε ότι η πρόσφατη «κήρυξη πολέμου στο οργανωμένο έγκλημα» του Προέδρου Βούτσιτς τον έβαλε στο στόχαστρο εγκληματιών.

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Σερβική αστυνομία και η Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας συνέλαβαν μέλη μιας μεγάλης εγκληματικής ομάδας που φέρονται να έχουν δεσμούς με τη μαφία του Μαυροβουνίου.

Tags:
απόπειρα δολοφονίας, Σερβία, Αλεξάντερ Βούτσιτς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK