11:18 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2036)
0 12
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός είναι εξαιρετικά απίθανο να ξέφυγε από εργαστήριο στη Γουχάν ξεκαθάρισε σήμερα ο επικεφαλής της αποστολής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα

Ο Πίτερ Μπεν Εμπαρέκ, επικεφαλής της αποστολής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στη Γουχάν, εξέφρασε την πεποίθηση την Τρίτη ότι ήταν πολύ απίθανο να έχει ξεφύγει κάτι από εργαστήρια του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν.

Νωρίτερα σήμερα, ο εμπειρογνώμονας του ΠΟΥ είχε ήδη πει ότι μια διαρροή στο εργαστήριο ήταν εξαιρετικά απίθανο να έχει προκαλέσει την εκδήλωση του κορονοϊού.

«Εξετάσαμε επίσης το Ινστιτούτο ιολογίας της Γουχάν [...] το εργαστήριο και την κατάσταση του εργαστηρίου, και ήταν πολύ απίθανο ότι οτιδήποτε θα μπορούσε να ξεφύγει από ένα τέτοιο μέρος. Γνωρίζουμε επίσης ότι τα εργαστηριακά περιστατικά είναι, φυσικά, εξαιρετικά σπάνια» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου της αποστολής του ΠΟΥ που διερευνά την προέλευση της COVID-19.

Ο Λιανγκ Γουανιάν, ειδικός από το Πανεπιστήμιο Tsinghua της Κίνας, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν δείγματα COVID-19 σε κανένα εργαστήριο στη Γουχάν.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2036)
Tags:
πανδημία, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Κίνα, Γουχάν, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK