21:14 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2055)
0 0 0
Βρείτε μας

Πιθανές παραμένουν όλες οι θεωρίες όσον αφορά την προέλευση του κορονοϊού σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Για την προέλευση του κορονοϊού μίλησε ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου εκτιμώντας ότι όλες οι θεωρίες παραμένουν ακόμη ανοιχτές.

«Θέλω να επιβεβαιώσω ότι όλες οι υποθέσεις παραμένουν ανοιχτές και απαιτούν περαιτέρω ανάλυση και μελέτη» είπε ο επικεφαλής του οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μια ομάδα επιστημόνων είχε καταφθάσει το προηγούμενο διάστημα στην κινεζική πόλη Γουχάν απ' όπου φέρεται να ξεκίνησε η πανδημία ώστε να ερευνήσουν πώς τελικά ξεκίνησε. 

Οι επιστήμονες είπαν ότι δεν εξετάζουν πλέον αν ο ιός ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο, μια υπόθεση που θεωρείται πολύ απίθανη με τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναφέρουν ότι θα εξετάσουν τα ευρήματα της αποστολής.

Ο Λιανγκ Γουανιάν, ειδικός από το Πανεπιστήμιο Tsinghua της Κίνας, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν δείγματα COVID-19 σε κανένα εργαστήριο στη Γουχάν.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2055)
Tags:
πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΠΟΥ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK