15:14 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Γυναίκα ζήτησε από αστυνομικούς να παραδώσει επιστολή στον Αμερικανό Πρόεδρο και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε γεμάτο όπλο στο αυτοκίνητό της.

Στη σύλληψη μιας γυναίκας η οποία υποστήριζε πως είχε «επιστολή για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν» και τελικά εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό της ένα γεμάτο όπλο, προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές στην περιοχή του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail.

Η γυναίκα προέβη σε αυτή την κίνηση, παρά το γεγονός πως τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη της Ουάσινγκτον έχουν ενισχυθεί μετά από τις θανατηφόρες ταραχές στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου. Από τότε στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς παραμένουν στην ευρύτερη περιοχή παρέχοντας προστασία και αναμένεται να παραμείνουν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ακόμα και μετά τις 12 Μαρτίου.

Η εφημερίδα επικαλείται μια αναφορά σύλληψης του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Τμήματος, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα συνελήφθη κοντά σε ένα εστιατόριο, λιγότερο από δύο τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, όταν ζήτησε από τους αστυνομικούς να παραδώσει την «επιστολή».

Η γυναίκα συνοδευόμενη από ακόμα ένα άτομο που φέρεται να είχε στην κατοχή του αεροβόλο όπλο, πλησίασε ένα σημείο ελέγχου κοντά στο συγκρότημα του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο, η 66χρονη γυναίκα κρατήθηκε για κατοχή ενός μη εγγεγραμμένου πυροβόλου όπλου, το οποίο βρέθηκε σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο κοντά στον Λευκό Οίκο.

Τα μέτρα ασφαλείας στην αμερικανική πρωτεύουσα έχουν ενισχυθεί με στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς να παραμένουν στην πόλη και σύμφωνα με αναφορές, τα μέλη της Εθνικής Φρουράς θα παραμείνουν στην αμερικανική πρωτεύουσα έως το φθινόπωρο του 2021.

Tags:
Τζο Μπάιντεν, Ουάσινγκτον, Εθνική Φρουρά, γυναίκα, σύλληψη, όπλο, Καπιτώλιο, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK