06:44 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια πόλη στη Σουηδία βγάζει προς πώληση διαμέρισμα στην τιμή των μόλις 10 λεπτών του ευρώ!

Στη σουηδική πόλη Σόρσελε, ένα διαμέρισμα βγήκε προς πώληση στην τιμή της μίας κορόνας (περίπου 10 ευρωλεπτά). Σύμφωνα με το SVT Nyheter, η αγγελία είχε δημοσιευθεί στις 14 Ιανουαρίου, μέχρι στιγμής όμως κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ακίνητο.

Αρκετά χρόνια πριν, ο δήμος για να υποστηρίξει τον τοπικό συνεταιρισμό κατασκευαστών, αγόρασε μερικά διαμερίσματα και τα νοίκιαζε. Στη συνέχεια, πάρθηκε η απόφαση να πουληθούν. Προς το παρόν, διατίθεται προς πώληση μόνο ένα διαμέρισμα, ενώ ήδη υπάρχει χρονοδιάγραμμα και για την πώληση των υπολοίπων. 

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα φωτεινό τριώροφο κτίριο. Είναι άνετα, καθαρά και τακτοποιημένα. Στο παρελθόν, ο δήμος του Σόρσελε επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τα διαμερίσματα για τη στέγαση μεταναστών. Ωστόσο, δεν έμειναν για πολύ καιρό, καθώς δεν υπήρχαν κοντά σχολεία. Ο πληθυσμός της πόλης είναι περίπου 3.000 άνθρωποι και δεν υπάρχουν προβλήματα στέγασης.

«Υπάρχουν αρκετοί νέοι που θέλουν να μείνουν εδώ, δεν μου τηλεφωνούν όμως για να αγοράσουν κάποιο διαμέρισμα. Αντίθετα, βρίσκουν δουλειά και αγοράζουν σπίτι» εξήγησε η μεσίτρια Ζανέτ Εκλούντ. Εάν τα ακίνητα δεν πουληθούν με αυτόν τον τρόπο, οι Αρχές σκοπεύουν να οργανώσουν μια δημοπρασία.

Tags:
ενοικίαση, πώληση, σπίτι, Σουηδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK