23:33 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενημέρωση για τα τρομοκρατικές επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ της Συρίας πραγματοποίησε το Κέντρο Συμφιλίωσης της Συρίας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Ενημέρωση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που εξαπέλυσε η τρομοκρατική ομάδα Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ στη Συρία κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης της Συρίας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υποναύαρχο Σίτνικ, σημειώθηκαν 35 τρομοκρατικά χτυπήματα κατά τις τελευταίες 24 ώρες στην περιοχή.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε: «35 βομβιστικές επιθέσεις από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αν-Νούσρα καταγράφηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ [...] στις επαρχίες της Ιντλίμπ (19 επιθέσεις), στη Λατάκια (12), στη Χάμα (2) και στο Χαλέπι (2)».

Σύμφωνα με τον Ρώσο υποναύαρχο και βάσει των στοιχείων της συριακής πλευράς, τα τρομοκρατικά χτυπήματα που καταγράφηκαν ήταν 28.

Ο υποναύαρχος Σίτνικ δήλωσε πως κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δεν σημειώθηκε κανένα πλήγμα από παράνομες ένοπλες ομάδες που ελέγχονται από την Τουρκία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι ρωσικές στρατιωτικές αστυνομικές μονάδες συνέχισαν να συνοδεύουν πολιτικά οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Μ4 μεταξύ των επαρχιών Ράκα και αλ-Χασάκα.

Tags:
ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικό χτύπημα, τρομοκρατική επίθεση, τρομοκρατία, τρομοκράτες, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK