04:27 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενημέρωση για τρομοκρατικές επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης της επαρχίας Ιντλίμπ στη Συρία πραγματοποίησε το Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Την καθιερωμένη ενημέρωση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην επαρχία Ιντλίμπ πραγματοποίησε το Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου, η τρομοκρατική ομάδα Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα εξαπέλυσε 29 επιθέσεις στη ζώνη αποκλιμάκωσης κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρώσου υποναύαρχου Σίτνικ, «καταγράψαμε 29 βομβιστικές επιθέσεις από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ και συγκεκριμένα στις επαρχίες Ιντλίμπ (13 επιθέσεις), στη Λατάκια (12), στο Χαλέπι (2) και στη Χάμα (2)».

Όπως δήλωσε ο Ρώσος υποναύαρχος, ο αριθμός των επιθέσεων σύμφωνα με τα στοιχεία της συριακής πλευράς ανήλθε σε 25.

Ο υποναύαρχος Σίτνικ δήλωσε πως, δεν σημειώθηκε κανένα χτύπημα από παράνομες ένοπλες ομάδες που ελέγχονται από την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, συμπλήρωσε πως οι ρωσικές στρατιωτικές αστυνομικές μονάδες συνέχισαν να συνοδεύουν μη στρατιωτικά οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Μ4 μεταξύ των επαρχιών Ράκα και αλ-Χασάκα.

Tags:
ρωσικός στρατός, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικό χτύπημα, τρομοκρατική επίθεση, τρομοκράτες, Ιντλίμπ, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK