18:32 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, ηγέτη της Βόρειας Κορέας, έκανε την επανεμφάνισή της μετά από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνιση.

Επανεμφάνιση μετά από αρκετό καιρό έκανε η σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, η πρώτη κυρία της χώρας Ρι Σολ Γιου.

Η σύζυγος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας είχε εμφανιστεί δημοσίως τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2020 με τον σύζυγό της σε θέατρο στην Πιονγκγιάνγκ.

​Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας έδειξαν τόσο τον Κιμ όσο και την Ρι να χαμογελούν ενώ παρακολουθούν μια παράσταση που τιμά τον πατέρα του Κιμ, πρώην ανώτατο αρχηγό της Βόρειας Κορέας.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε θέατρο της Πιονγιάνγκ στις 16 Φεβρουαρίου, έρχεται ως η πρώτη δημόσια εκδήλωση για τη Ρι, από τότε που συνόδευσε τον σύζυγό της σε μια γιορτή για το νέο σεληνιακό έτος τον Ιανουάριο του 2020.

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap υπογράμμισε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας υποστηρίζει πως η Ρι περιόρισε τις δημόσιες εμφανίσεις της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κρατική υπηρεσία πληροφοριών δήλωσε επίσης ότι «δεν έχουν εντοπιστεί ασυνήθιστα σημάδια» και είπε ότι η Ρι φαίνεται να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Ο Κιμ και η Ρι έχουν τουλάχιστον ένα παιδί μαζί.

Ο Χονγκ Μιν, διευθυντής του ερευνητικού τμήματος της Βόρειας Κορέας στο Ινστιτούτο Εθνικής Ενοποίησης της Κορέας, δήλωσε επίσης στην εφημερίδα «Daily Star» ότι ο κορονοϊός μπορεί να είναι το κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση της Ρι από το κοινό.

«[Η εξαφάνισή της] θα μπορούσε να οφείλεται στον κορονοϊό… Ως μητέρα με μικρά παιδιά, η συμμετοχή σε δημόσιες δραστηριότητες ενέχει κινδύνους για πιθανή μόλυνση» τόνισε.

Tags:
φωτογραφίες, σύζυγος, Κιμ Γιονγκ Ουν, Βόρεια Κορέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK