23:47 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

«Η εισαγωγή του Δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο, ύστερα από συμβουλή του γιατρού του, μετά από αδιαθεσία» ανέφερε το Παλάτι σε δήλωση.

«Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης» αναφέρει επίσης η δήλωση.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος.

Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Ο πρίγκιπας Φίλιππος αναμένεται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του τον Ιούνιο και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού τον Ιανουάριο μαζί με τη σύζυγό του Βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Tags:
κορονοϊός, Βρετανία, νοσοκομείο, βασίλισσα Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK