06:33 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Σάλμα Χάγιεκ μίλησε για τη δύσκολη εμπειρία της από την ταινία Desperados και την ερωτική σκηνή με τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η γνωστή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ άνοιξε την καρδιά της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις ερωτικές σκηνές κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Desperado» το 1995. 

Μιλώντας σε podcast τόνισε πως η πίεση που ένιωσε δεν είχε να κάνει με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ ή τον συμπρωταγωνιστή της Αντόνιο Μπαντέρας.

Η ίδια δήλωσε πως είχε ενθουσιαστεί όταν της προτάθηκε ο ρόλος, αλλά τόνισε ότι στο σενάριο δεν υπήρχε αναφορά για ερωτική σκηνή και προστέθηκε αργότερα.

Καθώς ο σκηνοθέτης και η παραγωγός ήταν φίλοι της, συμφώνησε να κάνει τη σκηνή με παρόντα μόνο τέσσερα άτομα.

Η ηθοποιός ανέφερε πως άρχισε να κλαίει σημειώνοντας πως ένιωσε να φοβάται και πως δεν μπορούσε να το κάνει.

«Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο, ήταν απόλυτα κύριος και τόσο καλός και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Δεν φοβόταν, για αυτόν δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και σκεφτόμουν “Θεέ μου. Αισθάνομαι απαίσια”. Και ένιωθα τέτοια ντροπή που έκλαιγα» για να συνεχίσει: «Δεν έλεγα να αφήσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την άφηνα για δυο δευτερόλεπτα και μετά έβαζα ξανά τα κλάματα. Αλλά το καταφέραμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη δεδομένη στιγμή» λέει η Σάλμα Χάγιεκ.

Αυτό που η ίδια ανέφερε ήταν πως σκεφτόταν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό της και πως όταν είδαν την ταινία προσπέρασαν τις ερωτικές σκηνές.

Δεν παρέλειψε, ωστόσο να τονίσει πως ο Ροντρίγκεζ και ο Μπαντέρας ήταν καταπληκτικοί και ότι ο σκηνοθέτης δεν την πίεσε ποτέ, αλλά παρ' όλα αυτά, η στιγμή ήταν πολύ τραυματική και τη θυμάται έντονα.

Σάλμα Χάγιεκ και Αντόνιο Μπαντέρας έχουν παραμείνει φίλοι και έπαιξαν στη συνέχεια και σε πολλές ταινίες μαζί.

Tags:
αποκάλυψη, ερωτική ταινία, Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK