20:08 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά πέντε καρδιακές προσβολές έπαθε ένας 47χρονος, που με τη βοήθεια των γιατρών κατάφερε να συνέλθει και από τις πέντε.

Πέντε φορές μέσα σε μια νύχτα «αναστήθηκε» ένας άνδρας 47 ετών, πάντα με τη βοήθεια των γιατρών. 

Ρώσοι γιατροί έσωσαν έναν 47χρονο άνδρα στη Μόσχα, ο οποίος είχε πέντε καρδιακές προσβολές σε μια νύχτα, τρεις από αυτές πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά μέσω του Telegram η υπηρεσία Κοινωνικής Ανάπτυξης.

Ο ασθενής ένιωσε έντονο πόνο στην καρδιά του και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Οι γιατροί έφτασαν λίγο πριν από την πρώτη καρδιακή προσβολή. Στον δρόμο προς το νοσοκομείο η καρδιά του ασθενούς σταμάτησε δύο ακόμη φορές, αλλά οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Άλλες δύο καρδιακές προσβολές στο νοσοκομείο

Η τέταρτη καρδιακή προσβολή συνέβη αμέσως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Vinogradov στη Μόσχα. Την πέμπτη φορά, ο ασθενής σταμάτησε να αναπνέει στο χειρουργικό τραπέζι.

«Οι γιατροί κατάφεραν να τον αναστήσουν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την επέμβαση. Άνοιξαν μια αρτηρία που δίνει αίμα στην καρδιά και εγκατέστησαν ένα στεφανιαίο stent» αναφέρει η σχετική δημοσίευση.

 

Tags:
καρδιακό επεισόδιο, παλμοί καρδιάς, καρδιά, γιατροί, άνδρας, Ρωσία, ανακοπή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK