21:19 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V θα κάνει ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του, και το χαρακτήρισε το καλύτερο στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο διαβεβαίωσε ότι θα εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik V» μαζί με τη σύζυγό του, με τις ημερομηνίες εμβολιασμού να καθορίζονται αργότερα όπως δήλωσε ο ίδιος. 

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο προηγμένο και το καλύτερο εμβόλιο στον κόσμο, δεν έχω αμφιβολίες, μίλησα με ειδικούς, ζήτησα τη γνώμη ειδικών και ειδικών για τα λοιμώδη νοσήματα από όλο τον κόσμο, το Sputnik V είναι χωρίς αμφιβολία το ασφαλέστερο» πρόσθεσε.

Συμφωνία για παραγωγή του Sputnik V στη Βενεζουέλα

Το ρωσικό εμβόλιο αναμένεται να ξεκινήσει να παράγεται και στη Βενεζουέλα, όπως είχε ανακοινώσει ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκεζ μετά από συμφωνία του Καράκας με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων.

Στις 13 Ιανουαρίου η χώρα της Λατινικής Αμερικής καταχώρισε το ρωσικό εμβόλιο στο πλαίσιο της διαδικασίας έκτακτης χρήσης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, οι πρώτες 10 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου θα φτάσουν από τη Μόσχα στο Καράκας το πρώτο τρίμηνο του 2021, και θα διανεμηθούν δωρεάν στους πολίτες.

Tags:
Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο, κορονοϊός, εμβόλιο, εμβόλια, Sputnik V
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK