02:23 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Σε ενημέρωση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην Ιντλίμπ της Συρίας προχώρησε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Σε ενημέρωση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της επαρχίας Ιντλίμπ της Συρίας, προχώρησε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης της Συρίας, του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος υποναύαρχος, η τρομοκρατική ομάδα Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα εξαπέλυσε 32 τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρώσου υποναύαρχου Σίτνικ «32 βομβιστικές επιθέσεις από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας Γιαμπχάτ αλ-Νούσρα καταγράφηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ, στις επαρχίες Ιντλίμπ (15 επιθέσεις), στη Λατάκια (10), στη Χάμα (4) και στο Χαλέπι (3)».

Ο Ρώσος υποναύαρχος δήλωσε πως ο αριθμός των επιθέσεων σύμφωνα με τα στοιχεία της συριακής πλευράς ήταν 29.

Όπως σημείωσε ο υποναύαρχος Σίτνικ, δεν σημειώθηκε καμία ενέργεια από παράνομες ένοπλες ομάδες που ελέγχονται από την Τουρκία.

Επίσης, συμπλήρωσε πως οι ρωσικές στρατιωτικές αστυνομικές μονάδες συνέχισαν να συνοδεύουν μηχανοκίνητα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Μ4 μεταξύ των επαρχιών Ράκα και αλ-Χασάκα.

Tags:
τρομοκράτες, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατική επίθεση, Ιντλίμπ, Συρία, ρωσικός στρατός, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK