03:23 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μέγκαν Μαρκλ και πριίγκιπας Χάρι βρίσκονται από σήμερα και οριστικά εκτός της Βασιλικής Οικογένειας, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ ενημέρωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή. 

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας ότι δεν θα επιστρέψουν ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα έγραψε επιβεβαιώνοντας ότι απομακρύνονται από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που απορρέουν από μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας» ανέφερε το παλάτι σε δήλωση.

Το παλάτι πρόσθεσε ότι η Βασιλική Οικογένεια «λυπάται» με την απόφαση του Χάρι και της συζύγου του που παραμένουν «αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντα πέρυσι και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον γιο τους.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Tags:
Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, Μεγάλη Βρετανία, Βρετανία, Megxit
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK