00:56 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2056)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Πολωνίας Βόιτσεχ Αντρούσεβιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα βρίσκεται στην αρχή ενός τρίτου κύματος της COVID-19. 

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Πολωνίας, μετά τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά, ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα βρίσκεται στην αρχή ενός τρίτου κύματος της COVID-19

Αυτή τη στιγμή, στην Πολωνία, έχουν αρθεί κάποια από τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν, με τα χιονοδρομικά, ξενοδοχεία και τους κινηματογράφους να έχουν ανοίξει πρόσφατα, καθώς επίσης και τα θέατρα, στο 50% της χωρητικότητάς τους. 

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τρίτου κύματος, δεν έχει τη δυναμική που έχει στην Σλοβακία ή την Τσεχική Δημοκρατία [...], αλλά δυστυχώς παρατηρούμε αυτή την ανοδική τάση» ανέφερε ο Βόιτσεχ Αντρούσεβιτς σε δημοσιογράφους. 

«Ανά εβδομάδα βλέπουμε δυστυχώς μια αυξητική τάση 20%».

Συνεχίζοντας, ο ίδιος ανέφερε ότι η μετάλλαξη του κορονοϊού έχει παρουσιαστεί στο 10% των κρουσμάτων στην Πολωνία. Σήμερα, οι πολωνικές αρχές ανακοίνωσαν 8.777 νέα κρούσματα του κορονοϊού και 241 θανάτους από την COVID-19. Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 1.623.218 κρούσματα του ιού αυτού και 41.823 θάνατοι από την νόσο που προκαλεί.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2056)
Tags:
Υπουργείο Υγείας, COVID-19, Πολωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK