14:57 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο μετά από σύσταση του γιατρού του την Τρίτη.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι πιθανό να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 

«Μετά από συνεννόηση με τον γιατρό του, ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πιθανό να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και για να ξεκουραστεί το σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε πηγή που επικαλούνται τα μέσα.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ μπήκε στο Νοσοκομείο King Edward VII στο κεντρικό Λονδίνο, αφού αισθανόταν αδιαθεσία, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Τόσο ο Δούκας όσο και η Βασίλισσα έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 τον Ιανουάριο.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος.

Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Tags:
Μπάκιγχαμ, βασίλισσα Ελισάβετ, νοσοκομείο, πρίγκιπας Φίλιππος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK