09:08 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Ταϊλανδός, ο οποίος μέσα στο φαγητό του ανακάλυψε ένα σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι.

Άλλη έννοια στην υψηλή γαστρονομία έδωσε ένας Ταϊλανδός, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 300.000 περίπου ευρώ, ενώ απολάμβανε το… μεσημεριανό του.

Γιατί μπορεί ο θυμόσοφος λαός μας να υποστηρίζει το «κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει», ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε κάλλιστα να αντικατασταθεί από το… φάε!

Και πώς όχι όταν ο Monthian Jansuk πλήρωσε κάπου κοντά στο 1,5 ευρώ για ένα σαλιγκάρι της θάλασσας, το οποίο ωστόσο μέσα του έκρυβε έναν ολόκληρο θησαυρό.

Για την ακρίβεια, ένα σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι, η αξία του οποίου «φλερτάρει» με τα 300.000 ευρώ!

Ήταν μάλιστα ο γιος του 40χρονου που ένιωσε κάτι σκληρό τρώγοντας το σαλιγκάρι, το οποίο συνόδευαν στο οικογενειακό τραπέζι μισό κιλό φρέσκο ​​ψάρι, γαρίδες και κάποια μαλάκια.

Αρχικά πίστεψαν ότι επρόκειτο απλώς για ένα «αυγό σαλιγκαριού», ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησαν πως θα μπορούσε να ήταν ένα από τα πιο σπάνια μαργαριτάρια στον κόσμο, αφού είχαν δει εκείνο που είχε βρει συμπατριώτης τους πρόσφατα.

Ψαράς στην Ταϊλάνδη βρήκε σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι αξίας 275 χιλ. ευρώ
© Φωτογραφία : Twitter/Official Page of MonkeyViral.com
Ψαράς στην Ταϊλάνδη βρήκε σπάνιο πορτοκαλί μαργαριτάρι αξίας 275 χιλ. ευρώ

«Συγγενείς και γείτονες ήρθαν να το δουν από κοντά και συμφώνησαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο», ανέφερε πανευτυχής ο Monthian.

Και πώς όχι όταν το μαργαριτάρι «melo» σε μέγεθος νομίσματος, βάρους 7 γραμμαρίων, αναμένεται να τους αλλάξει τη ζωή.

Ο 40χρονος οδηγός φορτηγού ελπίζει πάντως να μην έχει την τύχη του συμπατριώτη του αγρότη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε βρει ένα παρόμοιο μαργαριτάρι, καταλήγοντας ωστόσο στη φυλακή

Tags:
σαλιγκάρι, θάλασσα, θησαυρός, μαργαριτάρι, Ταϊλάνδη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK