02:51 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Προβοκάτσια στην Ιντλίμπ της Συρίας φαίνεται πως ετοιμάζουν τρομοκράτες που προετοιμάζονται για χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών.

Τρομοκράτες στη Συρία σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια χημική επίθεση για να κατηγορήσουν τις αρχές της χώρας, ανέφερε ο Βιατσεσλάβ Σιτνίκ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού κέντρου συμφιλίωσης στη Συρία, το Σάββατο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ρωσικός στρατός έλαβε πληροφορίες σχετικά με προετοιμασία από την τρομοκρατική οργάνωση Hay'at Tahrir al-Sham για προβοκάτσια στο βορειοανατολικό τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ με τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών.

«Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι μαχητές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια χημική επίθεση με συνέπειές της θύματα και τραυματισμούς μεταξύ των κατοίκων της περιοχής για τις να κατηγορήσουν επακολούθως τις κυβερνητικές δυνάμεις για χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι οι τρομοκράτες είχαν παραδώσει εμπορευματοκιβώτια με τοξικές ουσίες, πιθανώς με χλώριο, σε διάφορα φορτηγά στην περιοχή του οικισμού Ταρμανίν.

Tags:
χημική επίθεση, χημικά, τρομοκρατία, τρομοκράτες, προβοκάτσια, Συρία, Ιντλίμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK