17:23 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2048)
0 10
Βρείτε μας

Πιθανή τη χρήση της μάσκας, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, και τον επόμενο χειμώνα θεωρεί ο κορυφαίος επιδημιολόγος της Βρετανίας Πάτρικ Βάλανς.

Δεν απέκλεισε να είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και τον επόμενο χειμώνα, καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να «καλπάζει» σε ολόκληρο τον κόσμο, ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης Πάτρικ Βάλανς.

«Μπορεί να είναι απαραίτητο, τον επόμενο χειμώνα, να έχουμε πράγματα όπως η χρήση της μάσκας, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις» σημείωσε ο ίδιος, στη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου. 

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, ο επικεφαλής επιδημιολόγος στις ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι τόνισε ότι οι Αμερικανοί ενδέχεται να χρειάζεται να φορούν μάσκα και το 2022.

Πάντως, η Βρετανία οδεύει προς σταδιακή άρση του lockdown, καθώς στις 8 Μαρτίου οι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν στο σχολείο, ενώ οι πολίτες της χώρας θα μπορούν να συναντούν φίλους ή συγγενείς σε εξωτερικό χώρο. 

Στις 12 Απριλίου, εν τω μεταξύ, αναμένεται να ανοίξουν καταστήματα και κομμωτήρια, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, ενώ οι εσωτερικοί χώροι εστιατορίων και μπαρ, αλλά και θέατρα και σινεμά, αναμένεται να επαναλειτουργήσουν στις 17 Μαΐου. 

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2048)
Tags:
COVID-19, Βρετανία, χειμώνας, μάσκες, μάσκα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK