10:54 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2043)
0 10
Βρείτε μας

Σφοδρό πλήγμα έχει δεχθεί η μπίρα στη Γερμανία, λόγω του κορονοϊού, με τους ζυθοποιούς της χώρας να διαμαρτύτονται για τις απούλητες ποσότητες που αναγκάζονται να πετάξουν.

Επιπτώσεις και στην μπίρα έχει η πανδημία στη Γερμανία, καθώς οι ζυθοποιοί αναγκάζονται να πετούν μεγάλη ποσότητα μπίρας που δεν πωλήθηκε, λόγω των μέτρων lockdown που έχουν επιβληθεί στη χώρα.

Οι ζυθοποιοί, σύμφωνα με το Reuters, ζητούν τώρα από την κυβέρνηση να τους παράσχει οικονομική στήριξη, καθώς η ζήτηση για μπίρα έχει μειωθεί, λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία. 

Παμπ, εστιατόρια και ξενοδοχεία έχουν κλείσει από τον Νοέμβριο στη Γερμανία. Η κυβέρνηση έχει προνοήσει για παμπ και μπαρ, διαθέτοντας οικονομική στήριξη, αλλά όχι για τους ζυθοποιούς, οι οποίοι σπεύδουν να διεκδικήσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα της Γερμανίας για τη βοήθεια σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Οι ζυθοποιοί απέστειλαν επιστολή προς τη γερμανική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η μπίρα που δεν έχει πωληθεί μέχρι στιγμής και της οποίας η αξία ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ, θα πάει χαμένη. 

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2043)
Tags:
lockdown, πανδημία, κορονοϊός, μπύρα, Γερμανία, ζυθοποιεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK