05:02 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γεμάτο αναμένεται και σήμερα το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αφού μεταξύ άλλων θα βρεθεί με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Συνεχίζεται η σειρά συναντήσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους υπουργούς της κυβέρνησής του και τα επιτελεία τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη συναντήσεις με υπουργούς για τον προγραμματισμό του έργου τους, όπως είχε κάνει γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Στέλιος Πέτσας.

Οι συναντήσεις με τους υπουργούς συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 6 μηνών από την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ και σύμφωνα με τον κ. Πέτσα ανάλογες συναντήσεις θα γίνονται στην αρχή κάθε εξαμήνου για τον προγραμματισμό του έργου τους.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κ. Κεγάμ Χατσεριάν και τον Πρόεδρο κ. Τσολακιάν Μπογό και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος.

Τέλος, στις 2μιση το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση Μνήμης για τα Θύματα της Τρομοκρατίας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Tags:
συνάντηση, Γιάννης Βρούτσης, Υπουργείο Εργασίας, υπουργείο, Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK