ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα ενημερώσουν τους τομεάρχες και τους Ευρωβουλευτές των κομμάτων για τα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την κατάσταση στα σύνορα.

Τους τομεάρχες Εξωτερικών των κομμάτων θα ενημερώσει την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σχετικά με την κατάσταση στα σύνορα, τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση και τις πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, θα επικοινωνήσει με τους Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται και στη Βουλή των Ελλήνων για τον ίδιο λόγο.

Επίσης θα ζητήσει τη στήριξή τους στην απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) για την κίνηση της διαδικασίας του άρθρου 78 παράγραφος 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να ληφθούν προσωρινά μέτρα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στον Έβρο μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.

Tags:
πολιτικά κόμματα, Κυβέρνηση, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Ελλάδα, σύνορα, Έβρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK