ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Σύνορα Έβρου (200)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη και χαρακτήρισε κρίσιμες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Κρίσιμες χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ό,τι αφορά τη διασπορά του κορονοϊού, καλώντας εκ νέου τους πολίτες να επιδείξουν στο σύνολό τους ατομική και συλλογική ευθύνη.

«Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που κινδυνεύουν απ' αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας» σημείωσε.

Ο υπουργός Υγείας μετέβη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου, όπως τόνισε, να διαπιστώσει πώς εφαρμόζεται το σχέδιο για τον κορονοϊό.

Δήλωσε, δε, ικανοποιημένος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ευχαριστώντας τη διοίκηση, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το σύνολο του προσωπικού για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στην κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου έχουν συγκεντρωθεί μετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, επισημαίνοντας πως η χώρα μας «αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί».

Ο υπουργός Υγείας αναμένεται να μεταβεί και στις Καστανιές Έβρου.

Θέμα:
Σύνορα Έβρου (200)
Tags:
Έβρος, Αλεξανδρούπολη, Βασίλης Κικίλιας, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK