16:36 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
0 01
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει σε συνέντευξή του πως ακόμη και το γενικό lockdown βρίσκεται στο τραπέζι.

Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ως μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού βρίσκεται στο τραπέζι με τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση καθώς υπάρχουν ακόμα πολίτες που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα και κάνουν ακόμα και εκδρομές στα χωριά και τα εξοχικά. 

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει πως ακόμη και το γενικό lockdown βρίσκεται στο τραπέζι.

Όπως αποκαλύπτει, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχουν σε συσκέψεις προετοιμασίας σχεδίων που εμπλέκουν επικουρικά τον στρατό. 

Το Σαββατοκύριακο και η συμπεριφορά των πολιτών θα κρίνουν τι μέλλει γενέσθαι καθώς η χρονική στιγμή θεωρείται αρκετά σήμερα για τις επόμενες εβδομάδες.

Σημειώνεται ότι χθες Σάββατο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης Νίκος Χαρδαλιάς και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας απεύθυναν δραματική έκκληση, με τον κ. Τσιόδρα μάλιστα εμφανώς συγκινημένο να αναφέρεται στον κίνδυνο για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
Tags:
μέτρα προστασίας, περιορισμός στο σπίτι, Νίκος Χαρδαλιάς, απαγόρευση κυκλοφορίας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK