14:51 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τους πολίτες να εφαρμόσουν τα έκτακτα μέτρα και να παραμείνουν στο σπίτι, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Νέο μήνυμα για την τήρηση των έκτακτων μέτρων έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάσχεσης της διασποράς του κορονοϊού.

«Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορονοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι» έγραψε, χαρακτηριστικά, στο Twitter.

Μάλιστα, παρέπεμψε τους πολίτες να ενημερωθούν αναλυτικά για το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα «forma.gov.gr».

​Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας εφαρμόζονται πολύ αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-2010.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό, ο ιός έχει «κολλήσει» 624 άτομα στην Ελλάδα, ενώ ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 15, παρότι οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 17 θανάτους.  

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK