10:18 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1966)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανήρτησε στο Twitter το τηλεοπτικό σποτ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την προσφορά εθελοντικής εργασίας.

«Στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού κανείς δεν περισσεύει» είναι το μήνυμα που στέλνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ζητώντας από γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, φοιτητές και συνταξιούχους να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

«Στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού κανείς δεν περισσεύει. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια» έγραψε, χαρακτηριστικά, στο Twitter.

Μάλιστα, έσπευσε να δημοσιεύσει και το επίμαχο σποτ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

​Υπενθυμίζεται ότι η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα την έναρξη εθελοντικού προγράμματος για τη στήριξη του ΕΣΥ, εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού.

«Οι εθελοντές ανάλογα με τα προσόντα τους δύναται να υποστηρίζουν τις δομές υγείας της χώρας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών που ανακύπτουν. Θα παρέχουν συγκεκριμένο έργο και θα έχουν συνεργασία με το ήδη υπηρετούν προσωπικό» επεσήμανε, στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα «moh.gov.gr».

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1966)
Tags:
ΕΟΔΥ, κορονοϊός, κοροναϊός, Υπουργείο Υγείας, κέντρο υγείας, υγεία, Υγεία, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK