17:37 07 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στις πανελλήνιες, την τηλεκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την τέλεση Λειτουργιών αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, επεσήμανε πως οι Πανελλαδικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν ακόμα και τον Ιούλιο.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», η υπ. Παιδείας «καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι Πανελλαδικές εξετάσεις να διενεργηθούν όσο πιο κοντά γίνεται στις καθιερωμένες ημερομηνίες τους, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο».

Όσον αφορά τη τηλεκπαίδευση, η κ. Κεραμέως δηλώνει ικανοποιημένη από την υλοποίησή της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «φροντίσαμε επιπλέον για τη δυνατότητα σύνδεσης στις ψηφιακές τάξεις και μέσω τηλεφώνου -με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο».

Για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η υπουργός Παιδείας, υποστήριξε πως «το εαρινό εξάμηνο δεν θα χαθεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ελληνικό πανεπιστήμιο και στις δυνατότητές του. Η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να βγει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη κρίση».

Τέλος, σχετικά με τη Μεγάλη Εβδομάδα, η κ. Κεραμέως αναφέρει πως στόχος είναι «να παράσχουμε τη δυνατότητα τέλεσης Λειτουργιών κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την προσέλευση πιστών, μόνο με την παρουσία του ιερέα και του ψάλτη».

Tags:
Πανελλαδικές, Πανελλήνιες, Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα, Νίκη Κεραμέως, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK