21:23 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
0 01
Βρείτε μας

Πως έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου την περίοδο του κορονοϊού αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ρεπορτάζ για την «καραντίνα» στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα, η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα σε ρεπορτάζ για τις μέρες του Κυριάκου Μητσοτάκης εν μέσω πανδημίας, ο πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την Εβδομάδα.

Η μέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη αρχίζει με τον πρωινό καφέ στο Μαξίμου, που ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ως «μάχη του κορονοϊού».

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά της τηλεδιάσκεψης με το υπουργείο Υγείας, παρουσία των γενικών γραμματέων, Σωτήρη Τσίοδρα και του Νίκου Χαρδαλιά.

Έπειτα, σύμφωνα με την εφημερίδα, σειρά έχουν οι διάφορες τηλεδιασκέψεις με τα υπουργεία της κυβέρνησης.

Για τις προσωπικές του σχέσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι η πανδημία έχει επηρεάσει και τις επαφές με την οικογένειά του.

«Σε προσωπικό επίπεδο το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο», εκμυστηρεύεται ο κ. Μητσοτάκης.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
Tags:
COVID-19, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK