20:06 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1761)
0 0 0
Βρείτε μας

Την αισιοδοξία του πως θα έρθουν καλύτερες μέρες αν οι πολίτες συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε σήμερα την Τρίπολη και το «Παναρκαδικό» Νοσοκομείο, ενώ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Αρχικά ο κ. Κικίλας ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων, αλλά και τους πολίτες, για τη μεγάλη συνέπεια λόγων και έργων, καθώς και για τον θετικό τρόπο με τον οποίο αντιδρούν σε όλη αυτή την προσπάθεια.

«Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας, τον Απρίλιο, ο οποίος είναι πολύ κρίσιμος και νομίζω ότι κανένας από εμάς δεν θέλει να δει τις συγκλονιστικές και τραγικές εικόνες που βλέπουμε στις γύρω μας ευρωπαϊκές χώρες, διότι δεν παίζουμε με αυτό τον θανατηφόρο ιό» επανέλαβε ο κ. Κικίλιας και υπογράμμισε: «Θέλω να τονίσω για μία ακόμη φορά πως πρέπει να πειθαρχήσουμε όλοι στις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση, ώστε να προασπίσουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες», σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη σιγουριά του πως «αν γίνει αυτό, τότε έρχονται καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας, καλύτερες μέρες σε ότι έχει να κάνει με αυτή την παγκόσμια κρίση, την πανδημία, η οποία αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλη δυσκολία από όλα τα κραταιά συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), λέγοντας ότι «μαζί με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τους ασθενείς με κορονοϊό, οι ΜΕΘ δέχονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό και όλα τα άλλα περιστατικά που έχουν ανάγκη εντατικής θεραπείας», για να προσθέσει: «θα συνεχίσουμε το κάνουμε σε όλη την Ελλάδα».
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1761)
Tags:
καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, θύματα, θάνατοι, κρούσματα, νεκροί, Βασίλης Κικίλιας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK