04:09 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Μπορούμε να είμαστε περήφανοι ως χώρα» δήλωσε, την Παρασκευή (22/05), ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Ο Χάρης Θεοχάρης μίλησε, την Παρασκευή (22/05), στη Βουλή και επισήμανε πως «η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έβγαλε ολοκληρωμένα πρωτόκολλα για τον Τουρισμό». 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού τόνισε πως «μπορούμε να νιώσουμε περήφανοι ως χώρα» και κατέστησε σαφές πως «δεν χρειάζεται η μικροπολιτική αντιπαράθεση».

Ο ίδιος, βέβαια, απάντησε και στην κριτική της Αντιπολίτευσης λέγοντας το εξής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Oι νεκροί που γλιτώσαμε, ο έλεγχος στα αεροδρόμια από τους ειδικούς είναι ουσία και όχι επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε περισσότερη επικοινωνία, αλλά αυτόν τον πρωθυπουργό τον νοιάζει η ουσία και η αλήθεια. Μοιάζει με την παλιά ταινία, που έλεγε "σταμάτα, κάθε ποτήρι και ζημιά". Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μπουν εμπροσθοβαρώς, 26 δισ. τον Μάρτιο, μετά άλλα 26 τον Απρίλιο, και τον Μάιο άλλα 26, "έτσι ξέρω κι εγώ να κάνω οικονομία"».

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης πρόσθεσε:

«Αποδείξαμε όμως ότι η πολιτική μας εδράζεται μόνο σε αυτό που λένε οι ειδικοί. Νομίζω, όμως, ότι θέλετε και να κλείσουμε τη χώρα, με το πρόσχημα του κινδύνου ώστε να υπάρχει καταστροφή, διότι αυτό το κράτος μόνο θέλετε, να έρχονται οι πολίτες να δίνετε επιδόματα. Εμείς δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, να φέρουμε και τον τελευταίο δυνητικά τουρίστα με ασφάλεια, ώστε οι συμπολίτες μας να βρούνε δουλειά. Θέλουμε η οικονομία να σταθεί στα πόδια της».
Tags:
κορονοϊός, τουρισμός, Βουλή, Χάρης Θεοχάρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK