02:22 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο κέντρο του Πειραιά, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς. Αισιόδοξος για την εστίαση και τον τουρισμό.

Τον Πειραιά επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να περπατήσει σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας λειτουργίας του κλάδου της εστίασης.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, συνομίλησε με καταστηματάρχες, θαμώνες και περαστικούς. Βασικό αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε, όπως είναι φυσικό, η προσπάθεια προσαρμογής στη νέα καθημερινότητα και τους κανόνες υγειονομικής προστασίας.

«Κάναμε επισκόπηση στην αγορά και χαίρομαι που βλέπω ότι αρχίζει και κινείται» επισήμανε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

«Νομίζω ότι με την εστίαση άλλαξε το κλίμα» έσπευσε να προσθέσει και ζήτησε από τους επαγγελματίες «λίγη πίστωση χρόνου, έως ότου δρέψουν τους καρπούς από την αισιοδοξία των πολιτών».

«Φεύγω πολύ πιο αισιόδοξος» σημείωσε, συμπερασματικά, ενώ διαπίστωσε την αξιοποίηση των δημόσιων υπαίθριων χώρων, στη βάση των νέων κανόνων λειτουργίας στον κλάδο της εστίασης.

Ειδική μνεία έκανε και στον τουρισμό, εκτιμώντας ότι η τελική επίδοση θα είναι καλύτερη απ' ό,τι αναμένεται, κάτι το οποίο θα αυξήσει την πελατεία των μαγαζιών.

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά, 25 Μαΐου του 2020
© Φωτογραφία : Πρωθυπουργικό Γραφείο
Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πειραιά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης  συνάντησε και συνομίλησε με ανθρώπους κάθε ηλικίας, οικογένειες και πολλά παιδιά. Επίσης, είχε σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιώτης.

Tags:
Κυβέρνηση, κατάστημα εστίασης, εστίαση, Πειραιάς, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK