12:47 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Αγία Σοφία (225)
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εφόσον η Τουρκία θέλει να βαδίσει σε νεοοθωμανικούς δρόμους, να ξέρει ότι θα βρεθεί πολύ μακριά από την Ευρώπη και σε διεθνή απομόνωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για κίνδυνο της Τουρκίας να βρεθεί πολύ μακριά από την Ευρώπη και σε διεθνή απομόνωση, έκανε λόγο ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

«Ο εκτροχιασμός Ερντογάν φέρνει την Τουρκία αντιμέτωπη με όλον τον κόσμο. Εφόσον θέλει να βαδίσει σε νεοοθωμανικούς δρόμους, να ξέρει ότι θα βρεθεί πολύ μακριά από την Ευρώπη και σε διεθνή απομόνωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε την Τουρκία ότι δεν σέβεται την πολυπολιτισμικότητα και δεν είναι μία χώρα που έχει ρίξει άγκυρα στον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, άλλα μάλλον έχει σηκώσει πανιά για να πάει σε άλλους δρόμους.

Τόνισε ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί μάς πληγώνει ως ορθόδοξους χριστιανούς και υπογράμμισε ότι πρόκειται για θέμα που αφορά την Τουρκία και όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Θέμα:
Αγία Σοφία (225)
Tags:
τζαμί, Αγία Σοφία, Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK