09:28 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Είμαι στη διάθεση του πρώην πρωθυπουργού, να τον ξεναγήσω προσωπικά, όποτε εκείνος επιθυμεί» απάντησε η υπουργός Πολιτισμού στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη φωτιά στις Μυκήνες, απάντησε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η κα Μενδώνη εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.

Παράλληλα, τονίζει ότι είναι στη διάθεση του πρώην πρωθυπουργού να τον ξεναγήσει προσωπικά στον αρχαιολογικό χώρο, όποτε εκείνος επιθυμεί.

Η ανακοίνωση της υπουργού Πολιτισμού

«Λυπάμαι ειλικρινά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Δεν διανοούμαι ότι συνειδητά θέλει να δυσφημίσει τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και συνεπώς τη χώρα. Από αύριο το πρωί, ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο των Μυκηνών λειτουργούν στο καθιερωμένο τους ωράριο. Είμαι στη διάθεση του πρώην Πρωθυπουργού, να τον ξεναγήσω προσωπικά, όποτε εκείνος επιθυμεί. Ώστε, ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει ότι οι Μυκήνες είναι οι πολύχρυσες του Ομήρου...» αναφέρει στη δήλωσή της η υπουργός Πολιτισμού.
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK