20:52 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (515)
0 10
Βρείτε μας

Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Γαλλίας συζήτησαν για το ενδιαφέρον απόκτησης μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale.

Τα ελληνοτουρκικά και συγκεκριμένα η δραστηριότητα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικοινωνίας που είχαν ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τη Γαλλίδα ομόλογό του, Φλοράνς Παρλί. 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέλυσε στην κα Παρλί την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο με την τουρκική παραβατικότητα, τις προκλήσεις και την παρουσία του Oruc Reis σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας για τρίτη εβδομάδα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν και τα εξοπλιστικά εξαιτίας του ενδιαφέροντος της Ελλάδας για απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το skai.gr, το τελευταίο διάστημα η επικοινωνία μεταξύ των δύο υπουργών είναι συχνή καθώς υπάρχει προσέγγιση ειδικά στο ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου.

Θέμα:
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (515)
Tags:
Oruc Reis, ελληνοτουρκικά, Ανατολική Μεσόγειος, Rafale, εξοπλιστικά, Γαλλία, Φλορένς Παρλί, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργείο Άμυνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK