02:01 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Σειρά συναντήσεων με φορείς της Θεσσαλονίκης θα έχει ο πρωθυπουργός, ενώ την τελευταία στιγμή τέθηκαν εκτός αποστολής Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο πριν τις 12:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί.

Σημειώνεται ότι, εκτός αποστολής είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, που επρόκειτο να τον συνοδεύσουν. Και οι δύο είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα και τέθηκαν σε περιορισμό στο σπίτι τους.

Η σειρά των συναντήσεων ξεκινά με τους παραγωγικούς φορείς, στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Στις 12:45, ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας) και του ΕΚΕΤΑ.

Περίπου στις 14:00, θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις για την πορεία των έργων με τους επικεφαλής του Μετρό Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, της Εγνατίας Οδού, της ΔΕΘ-HELEXPO, του ΟΛΘ, του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το γήπεδο ΠΑΟΚ, του THESS INTEC και τον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη για το Μητροπολιτικό Πάρκο Δήμου Παύλου Μελά.

Ο κ. Μητσοτάκης, στις 18:00 θα μεταβεί στο Technopolis ICT Business Park.

Tags:
Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK