23:01 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (565)
0 02
Βρείτε μας

Τη σαφή καταδίκη της για τον ξυλοδαρμό καθηγητή σχολείου στα Χανιά της Κρήτης από γονέα μαθητή που δεν ήθελε να του φορέσει μάσκα, εκφράζει η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον ξυλοδαρμό ενός καθηγητή από πατέρα μαθητή στην Κρήτη, όταν ο εκπαιδευτικός ζήτησε από το παιδί να φορέσει μάσκα για να μπει στο σχολείο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές, τόνισε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η υπουργός.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κα Κεραμέως ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια και ζήτησε από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες.

«Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές» κατέληξε η Νίκη Κεραμέως.

Στη σχετική καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο για τον σημερινό αγιασμό.

Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός, μετά την επίθεση, κατέληξε στο νοσοκομείο.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (565)
Tags:
παιδιά, παιδί, μάσκες, μάσκα, COVID-19, κορονοϊός, καθηγητής, μαθήματα, μαθήτρια, μαθητές, μαθητής, Χανιά, Κρήτη, πατέρας, γονείς, δάσκαλοι, άνοιγμα σχολείων, σχολεία, σχολείο, ξυλοδαρμός, ξύλο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK