22:00 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτηρίζει αντιπολίτευση «του παγουρίνου» και «της μάσκας», εξαπολύει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα τονίζει πως «η κυβέρνηση αποκαθιστά σταθερά τις αδικίες εις βάρος των εργαζομένων και των επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα».


«Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη στήριξη των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης και του ιδιωτικού τομέα» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στη συνέχεια μάλιστα επισημαίνει πως «με οδηγό τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και επιταχυντή τις έκτακτες ανάγκες της πανδημίας, η κυβέρνηση αποκαθιστά σταθερά και αποτελεσματικά τις αδικίες εις βάρος των εργαζομένων και των επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα, που πλήρωσαν δυσανάλογα μεγάλο τίμημα κατά τη διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης και χτυπήθηκαν εκ νέου από τον κορονοϊό, επιδοτεί την εργασία και όχι την ανεργία, ενώ παράλληλα, κάνει την κοινωνική ευαισθησία πράξη».

Από τη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν ακόμη ότι η αμηχανία της αντιπολίτευσης «του παγουρίνου» και «της μάσκας» που κυβέρνησε σε συνθήκες παγκόσμιας ανάπτυξης με το δόγμα Τσακαλώτου-Χουλιαράκη περί συνειδητής υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης, απλώς υπογραμμίζει ότι μοναδικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι οι πρωτόγνωρες προκλήσεις της παγκόσμιας κρίσης.

«Η μείωση των βαρών στον ιδιωτικό τομέα, η σφυρηλάτηση της εθνικής μας αυτοπεποίθησης και η εθνική ομοψυχία είναι οι πυλώνες της γέφυρας που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

 

Tags:
υποχρεωτική χρήση μάσκας, μάσκες, μάσκα, άνοιγμα σχολείων, σχολείο, σχολεία, μαθήματα, μαθήτρια, μαθητές, μαθητής, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK