07:35 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στον Έβρο και τη Σαμοθράκη θα μεταβεί το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο, 17-18 Οκτωβρίου, τον νομό Έβρου, όπου θα μεταβεί και στη Σαμοθράκη.

Για τον λόγο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης συμμετείχε ως πρόεδρος σήμερα σε ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μέτιου, των βουλευτών της ΝΔ των νομών Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Δράμας και Καβάλας καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Πέτροβιτς.

Οι προαναφερθέντες εξέθεσαν στον πρωθυπουργό τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της κάθε περιοχής. Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης κατέγραψε τις προτάσεις τους και υποσχέθηκε την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Κάθε επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιφέρεια θα συνοδεύεται με αντίστοιχη σύσκεψη με τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη. Οι συσκέψεις αυτές θα έχουν ως στόχο την επισήμανση εκκρεμοτήτων και προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές κάθε περιοχής.

Tags:
επίσκεψη, Σαμοθράκη, Έβρος, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK