13:27 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (906)
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο τραπέζι η απαγόρευση κυκλοφορίας τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τα νέα, αυστηρά περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε χθες η Γαλλία.

Στην απόφαση του Γάλλου Προέδρου να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας στο Παρίσι, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η χθεσινή απόφαση του Γάλλου Προέδρου να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ στο Παρίσι, είναι μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής, που δείχνει ότι η κατάσταση είναι δραματική στην Ευρώπη» σημείωσε.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως, παρά την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες, η χώρα παραμένει σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση και πως προσώρας δεν εξετάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας «αλά Γαλλία».

«Αυτή την επιτυχία την πιστώνεται κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα που τηρούν τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και εφαρμόζει η κυβέρνηση» είπε.

Απεύθυνε δε, έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, ώστε να αποφευχθεί η λήψη νέων.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (906)
Tags:
COVID-19, Γαλλία, απαγόρευση κυκλοφορίας, κορονοϊός, Στέλιος Πέτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK