20:45 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Στη Σαμοθράκη θα μεταβεί αύριο, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του στην περιφέρεια. 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί στον νομό Έβρου το Σαββατοκύριακο, 17-18 Οκτωβρίου, και θα βρεθεί στη Σαμοθράκη. Το ταξίδι εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του στην περιφέρεια. 

Θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου -σύμφωνα με την ΕΡΤ- θα συζητηθούν τα εξής θέματα: λιμάνι, θαλάσσια συγκοινωνία, υγεία, υποδομές και αδειοδότηση του Κάμπινγκ και των Ιαματικών Λουτρών Σαμοθράκης.

Την περασμένη Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης είχε σύσκεψη επί του ταξιδιού με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρ. Μέτιου, των βουλευτών της ΝΔ των νομών Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Δράμας και Καβάλας καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς.

Οι τοπικοί ηγέτες ανέπτυξαν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, αλλά και έθεσαν ζητήματα στα οποία μπορεί να επέλθουν βελτιώσεις. Ο κ. Μητσοτάκης κατέγραψε τα όσα του μετέφεραν και δεσμεύτηκε για την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε κάθε επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιφέρεια, αντίστοιχη σύσκεψη θα πραγματοποιείται με τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στόχος είναι να εντοπίζονται εκκρεμότητες και προβλήματα.

Tags:
Μέτρα, Έβρος, Σαμοθράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK