11:04 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Τον γιο τους Κωνσταντίνο, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, επισκέφτηκαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σήμερα.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, επισκέφθηκαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο που είναι φαντάρος και υπηρετεί σε μονάδα του Πυροβολικού στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους, στα πλαίσια της επίσκεψής του στις Φέρες του Έβρου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής του νέου φράχτη.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός από τις Φέρες, οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα, το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2021 όπως έχει προγραμματιστεί.

«Η κατασκευή του νέου φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση για να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κρατάνε πολύ υψηλά το φρόνημα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «ο φράχτης άντεξε γιατί υπήρξαν ο στρατός, η ΕΛΑΣ και οι συνοριοφύλακες». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως είπε και ο πατέρας του, υπηρετεί και θα απολυθεί από τον Έβρο, όπως είναι και δική του επιθυμία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, όταν το ανέφερε αυτό στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, στη συνάντησή τους, δέχθηκε συγχαρητήρια, διότι «οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν».
Tags:
πυροβολικό, Αλεξανδρούπολη, Έβρος, στρατόπεδο, στρατιώτης, στρατός, υποχρεωτική θητεία, στρατιωτική θητεία, θητεία, γιος, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK