13:41 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1824)
0 03
Βρείτε μας

Επικρίσεις σχετικά με τους λίγους που δεν τηρούν τα μέτρα από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η Πολιτεία και οι επιστήμονες παίρνουν τα ενδεδειγμένα μέτρα, σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε πρωινή του συνέντευξη, κατακρίνοντας τους λίγους που δεν τηρούν τα μέτρα και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πολλών. 

Η επιπολαιότητα κάποιων λίγων βάζει πλέον σε κίνδυνο την υγεία των πολλών, σημείωσε. 

Η συνολική συνισταμένη της προσπάθειάς μας θα δείξει πόσο θα αντέξει το σύστημα, η χώρα, σε μια τεράστια κρίση της δημόσιας υγείας που μαστίζει όλο τον πλανήτη, επεσήμανε στην ΕΡΤ.

Ζήτησε από τους πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και τους ειδικούς στην περίοδο της κρίσης και έκανε έκκληση στους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, ιδίως σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα, να προσέχουν ακόμη περισσότερο.

Αναφερόμενος στο σύστημα Υγείας, τόνισε πως ενισχύεται καθημερινά με ΜΕΘ και προσωπικό. Το σύστημα δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες, επεσήμανε ωστόσο.

Ο υπουργός ζήτησε να συγκρίνουμε το βάρος της πίεσης του να φοράμε μάσκα, σε σχέση με τους επαγγελματίες Υγείας που βρίσκονται όλη μέρα στα νοσοκομεία και προσπαθούν να σώσουν τις ζωές μας.

Οι κανόνες που έχουν ορίσει η Πολιτεία και η Εκκλησία ισχύουν για όλους, είπε ενώ όσον αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς πρόσθεσε πως γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1824)
Tags:
σύστημα υγείας, κορονοϊός, κρούσματα, Βασίλης Κικίλιας, κρούσμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK