20:54 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1915)
0 20
Βρείτε μας

Σε προληπτική καραντίνα βρίσκονται ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας και ο υφυπουργός Εξωτερικών στην Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, ύστερα από επαφή που είχαν με κρούσμα κορονοϊού.

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Νίκος Δένδιας, τέθηκε σε προληπτική καραντίνα, από σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα της COVID-19.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό» αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Αυτή η εξέλιξη έχει σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σαμέχ Σούκρι στις 18:00, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην Αθήνα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Παράλληλα και ο Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών στην Οικονομική Διπλωματία, μπήκε σε προληπτική καραντίνα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ενώ το πρώτο rapid test στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

«Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό« επισημαίνει το ελληνικό ΥΠΕΞ.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1915)
Tags:
κρούσμα, κορονοϊός, καραντίνα, Νίκος Δένδιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK