03:43 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1980)
0 0 0
Βρείτε μας

Στην ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, συμφώνησαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ιερώνυμος.

Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας και για τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης.

Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο κι ο Αρχιεπίσκοπος συμφώνησαν πως υπάρχει ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα από όλους τους πολίτες, όπως και στο lockdown του Μαρτίου.

Μάλιστα, υπήρξε αισιοδοξία πως με την τήρηση των μέτρων και την καλυτέρευση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας, θα είναι εφικτό να κάνουμε Χριστούγεννα αλλά με διαφορετικό τρόπο φέτος, φυσικά λόγω της COVID-19.

«Είναι στο χέρι μας να τηρήσουμε τα μέτρα και να κάνουμε Χριστούγεννα με τις Εκκλησίες μας ανοιχτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Ιερώνυμο να προσθέτει ότι «έχουμε όλοι ευθύνη να προστατεύσουμε με τη στάση μας το ανθρώπινο πρόσωπο και την δημόσια υγεία, ώστε να μπορέσουμε να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα στους Ναούς μας».
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1980)
Tags:
Εκκλησία, κορονοϊός, γιορτές, Χριστούγεννα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK