03:58 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 23
Βρείτε μας

«1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ, έστω και εξ αμελείας, βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για «επίδοξους δολοφόνους που κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας» έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για τα μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποίησαν συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Kontra24» στο Kontra το βράδυ της Τετάρτης, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σχολιάζοντας τις καταγγελίες για αστυνομική βία δήλωσε ότι βάσει νόμου ο πολίτης που θεωρεί ότι πέφτει θύμα αστυνομικής βίας, πράξης ή παράλλειψης της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να προσφύγει στον Συνήγορο του Πολίτη και με την αρωγή της ίδιας της ΕΛ.ΑΣ, τα περιστατικά αυτά διευρενώνται με τρόπο που είναι διαφανής και αντικειμενικός.

«Έχετε μείνει σε τέσσερις αστυνομικούς, ενώ έχουμε 1.500 επίδοξους δολοφόνους, οι οποίοι στάθηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό» υποστήριξε αρχικά.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής Αναστασίας Γιάμαλη, ποιοι είναι οι «1.500 επίδοξοι δολοφόνοι», απάντησε ότι αναφέρεται στους «ΚΚΕδες που κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας».

Και επισήμανε:

«1.500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ, έστω και εξ αμελείας, βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας, διότι  η "ιερή αγελάδα" του Πολυτεχνείου είναι για το ΚΚΕ σημαντικότερη από την εθνική προσπάθεια για τη ζωή των συμπολιτών μας».

Δείτε όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, επέτειος του Πολυτεχνείου, Πολυτεχνείο, ΚΚΕ, ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK