22:24 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1764)
0 03
Βρείτε μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι ο έλεγχος του πρωθυπουργού με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αφού εξέφρασε τις ευχές της κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

«Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πριν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» επισημαίνει.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, ο έλεγχος του πρωθυπουργού με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1764)
Tags:
Ιερώνυμος, κρούσματα, πανδημία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέλιος Πέτσας, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK