14:06 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Μαξίμου», ο Βρανάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μονοετή θητεία του ως επικεφαλής του δημιουργικού (Chief Creative Officer - CCO) της ελληνικής κυβέρνησης.

Τη θητεία του, ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, ολοκλήρωσε ο Στηβ Βρανάκης, ο οποίος επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Μαξίμου», ο Βρανάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μονοετή θητεία του ως επικεφαλής του δημιουργικού (Chief Creative Officer - CCO) της ελληνικής κυβέρνησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως ειδικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο κ. Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του COVID-19» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Βρανάκης θα αποδεσμευτεί την 1η Δεκεμβρίου 2020 και θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο άλλωστε προήλθε, ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα, σε εθελοντική βάση και αμισθί, συμβουλεύοντας τον πρωθυπουργό σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, τον σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

«Η ελληνική κυβέρνηση ευχαριστεί τον κ. Vranakis για την εξαιρετικά πολύτιμη προσφορά του, ο οποίος αφήνοντας την υψηλόβαθμη θέση του στην Google ως Executive Creative Director και επικεφαλής του Google Creative Lab, υπηρέτησε την πατρίδα μας τόσο ως επικεφαλής του Repositioning Greece όσο και με την ενεργό συμμετοχή του σε άλλα σημαντικά έργα, όπως μεταξύ άλλων το GreeceFromHome και Greek Summer του Υπουργείου Τουρισμού, το Andros Sandbox του Υπουργείου Ενέργειας & Περιβάλλοντος, το Work from Crete και Work from Greece για την προσέλκυση «Ψηφιακών Νομάδων» στην Ελλάδα και το Grentry, αλλά και το προωθητικό βίντεο για τον ιστότοπο gov.gr» καταλήγει η κυβέρνηση.
Tags:
Νέα Δημοκρατία, πρωθυπουργός, σύμβουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαξίμου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK