Στις 12:00 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, στις θέσεις τους αναμένεται να παραμείνουν οι υπουργοί: Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.
Επίσης, στη θέση του θα παραμείνει, κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξουν μετακινήσεις υπουργών σε άλλα χαρτοφυλάκια και ίσως έξοδος για κάποιους από το κυβερνητικό σχήμα.
Αλλαγές αναμένονται και στο χαρτοφυλάκιο των Τάκη Θεοδωρικάκου (Υπουργείο Εσωτερικών) και Μάκη Βορίδη (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης).
Για υπουργοποίηση ακούγεται έντονα το όνομα του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ, Σπήλιου Λιβανού, με τα σενάρια να τον θέλουν να μετακινείται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενώ τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών αναμένεται να αναλάβει ο βουλευτής Άγγελος Συρίγος.
Επίσης, πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα σε κάποιο υπουργείο -ακούγεται για το Υπουργείο Εσωτερικών ως αναπληρωτής υπουργός- και η αντικατάστασή του από τον Χρήστο Ταραντίλη.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)